Webshop

In de webshop is een kleine selectie van handgemaakte items te koop. Deze kunnen, indien gewenst, direct verzonden worden naar het adres van voorkeur. Is het een cadeau? Dan kan er ook een kaartje met een persoonlijke tekst meegestuurd worden. Ook zijn er bijpassende giftboxes in grijs- of wit linnen waar het keramiek in verpakt kan worden. Deze giftboxes zijn zo ontworpen dat het keramiek veilig getransporteerd kan worden.
Voor alle andere items op de website of speciale opdrachten kan een vraag gesteld worden via het contactformulier. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

 • Gratis verzending

 • Veilig betalen
 • Unieke items
 • Bord porselein

  Vanaf 149,00
  Het bord is handgemaakt van dun maar sterk porselein en is aan de bovenzijde afgewerkt met een transparant glazuur. Het bord mag in de vaatwasser. Indien gewenst wordt er een uniek Delfts Blauw patroon met de hand aangebracht. Daardoor heeft ieder bord een eigen uniek patroon. Het bord kan extra persoonlijk gemaakt worden door een inscriptie. Er wordt een stempel gemaakt van de gewenste tekst. Dit kan een naam, datum of anders zijn. Wanneer u voor deze optie kiest wordt er contact met u opgenomen om de invulling hiervan te bespreken.
 • Kom poeder met goud

  Vanaf 199,00
  De kom is gemaakt van roze aardewerk. De buitenzijde is mat poederroze en de binnenzijde is transparant wit geglazuurd. Daarna is er met de hand 24 karaats goud aangebracht op de rand van de kom. De kommen mogen wel afgewassen worden met de hand maar zijn niet geschikt voor de vaatwasser.
 • Set 2 bekers porselein

  Vanaf 125,00
  Deze set bekers zijn handgemaakt van dun maar sterk porselein en is aan de bovenzijde afgewerkt met een transparant glazuur. De bekers mogen in de vaatwasser. Indien gewenst wordt er een uniek Delfts Blauw patroon met de hand aangebracht. Daardoor heeft iedere beker een eigen uniek patroon. Als extra afwerking kan gekozen worden voor een afwerking met 24 karaats gouden rand. Deze wordt met de hand aangebracht. De items met goud mogen met de hand afgewassen worden, maar zijn niet geschikt voor de vaatwasser.
 • Set 2 kommen porselein

  Vanaf 125,00
  Deze kom is handgemaakt van dun maar sterk porselein en is aan de bovenzijde afgewerkt met een transparant glazuur. Deze kom mag in de vaatwasser. Indien gewenst wordt er een uniek Delfts Blauw patroon met de hand aangebracht. Daardoor heeft iedere kom een eigen uniek patroon. Als extra afwerking kan gekozen worden voor een afwerking met 24 karaats gouden rand. Deze wordt met de hand aangebracht. De items met goud mogen met de hand afgewassen worden, maar zijn niet geschikt voor de vaatwasser.